24.05.2010 09:30

Znakování se zpěvem a hrou

Naučte své děti „mluvit“, ještě než řeknou první slova…

 

Začínáme v pondělí 17.5. 2010 v 10,00 hod. !
Další hodiny vždy v pondělí ve stejném čase !

Navštivte kurzy pro děti a rodiče, při kterých se vaše děti naučí komunikovat pomocí znaků při hře a veselých písničkách. Kurzy jsou vhodné pro děti od 6ti měsíců do 3 let. Probíhají jednou týdně po dobu 6 týdnů. Jedna lekce trvá přibližně 60 minut. Rodiče se při kurzech dozvědí praktické rady, jak rozvíjet komunikační, kognitivní a motorické schopnosti svých dětí, a podělí se o své zkušenosti s ostatními účastníky. Děti si pak užijí společných her, které jsou vybrány profesorkami vývojové psychologie Acredolo a Goodwyn tak, aby napomáhaly rozvoji dětí. Naučí se veselé písničky, seznámí se s medvídkem BeeBo, který je v každém kurzu navštíví a pomůže jim učit se znaky. Každý kurz má jiné téma vybrané ze všedního života jako například „při jídle“ nebo „v parku“ a pomůže dětem osvojit si znaky z těchto témat.
Znaková řeč pro slyšící batolata je zábavná forma, která vám pomůže porozumět Vašemu děťátku ještě předtím, než začne mluvit. Znakování používáme přirozeně celý život, je to velmi jednoduché jako například znak "pápá"

Program baby signs® pomáhá rodičům rozpoznat potenciál svých dětí, odbourává frustraci z nedostatečné komunikace v prvních třech letech života dítěte, napomáhá rozvoji mluvené řeči a umožňuje dětem sdílet jejich svět tak, jak ho vidí svýma očima. Mezi přednosti programu patří především jeho flexibilita, přizpůsobení motorickým schopnostem batolat a fakt, že byl testován na vědecké bázi.

Kurz vede nezávislá certifikovaná instruktorka Bc. Romana Sedláčková
Další informace na info@znakovanibatolat.cz  nebo tel. : 723 120 494

Kdy:   17.5. 2010 od 10,00 hod., každé pondělí ve stejném čase
Délka: 1 hodina (celý kurz 6x 1 hodina, celkem 6 hodin)
Cena:  1 020,-Kč (6 hodin + základní výukové materiály) nebo
          1 720,-Kč (6 hodin + kompletní výukové materiály)
          MC vybírá zálohu 700,-, zbytek ceny doplatíte na kurzu lektorce.

Materiály si lze po dohodě prohlédnout předem během dubna a května u lektorky při jejích službách v MC Pohádka ve čtvrtek od 9,00 – 10,30 hod.

Zarezervujte si místo e-mailem na mcpohadka.jesenice@gmail.com nebo na tel. č. 731589844. Počet míst je omezen
 

—————

Zpět


Kontakt

MC Pohádka Jesenice z.s.

Budějovická 303

předseda : 739 063 142



Kalendář akcí

V této rubrice nejsou žádné články.