14.09.2011 18:31

Miniškolička POHÁDKA - dopolední klub pro děti od dvou let bez rodičů

Připravili jsme pro vás a vaše děti dopolední klub s programem pro děti od 2 let bez rodičů - každé pondělí dopoledne (9:00 - 12:30) v MC Pohádka! ( Nejedná se o klasickou školku! )

Děti stráví dopoledne v příjemném prostředí mateřského centra, kde pro ně bude připravený zábavný a všestranně rozvíjející program. Program zahrnuje pohybové aktivity (cvičeníčko, tanečky, kolektivní hry), hudební aktivity (zpívánky, hudební nástroje), výtvarné aktivity (malování, lepení, stříhání, vyrábění) a na závěr bude pro děti připravena pohádka. Čas zbyde i na hraní a dovádění v krásné herničce a za pěkného počasí na zahrádce s pískovištěm, houpačkou a dalšími radovánkami. Děti se začlení do kolektivu, pomalu si zvykají na odloučení od maminky a učí se spolupráce a ohleduplnosti k ostatním. Při výběru aktivit je kladen důraz na vhodnost pro konkrétní věk a podporu v celkovém tělesném i duševním vývoji dítěte. Ke každému dítěti je přistupováno individuálně. Podporujeme děti ve zvládání základních hygienických návyků, dohlížíme na dodržování pitného režimu a dbáme na bezpečnost dětí. Naším hlavním cílem je spokojené, usměvavé dítě a odpočatá maminka, která si mezitím může zaskočit třeba na kávičku.

Ve skupince je maximální počet 12 dětí, které jsou pod vedením kvalifikované lektorky a zároveň maminky s praxí a druhé maminky, která se o Vaše dětičky postará s láskou a péčí, aby se nikomu nestýskalo.

Kdy: Každé pondělí 9.00 – 12.30
Vstupné:  Permanentka: 250 Kč za celé dopoledne (Permanentka 10 vstupů – 2500 Kč, platnost permanentky 4 měsíce od data prodeje)
               Jednorázové vstupné: 280 Kč za celé dopoledne (pouze v případě volné kapacity)

Do miniškoličky je nutné se předem přihlásit.

Možnost docházky: pravidelně (každé pondělí) nebo nepravidelně (nárazově) přihlášením do pátka do večera (e-mail mcpohadka.jesenice@gmail.com), tato varianta pouze v případě volné kapacity. Při pravidelné docházce je samozřejmě možnost omluvy, kdy Vám vstup nepropadá.

Věková hranice je pouze orientační. Pro přijetí nejsou kladeny žádné nároky na samostatnost a samoobslužnost dítěte, plínečky pro nás nejsou problém, respektujeme individualitu každého dítěte.

S sebou: pití, svačinka, přezůvky, zástěrka na malování, oblečení na ven a na převlečení pro případ nehody, plínky, dobrou náladu

Začínáme od 12.9.

Další informace ke stažení:

Informace pro rodiče.doc (58,5 kB)

Přihláška miniškolička Pohádka.doc (55 kB)

miniskolicka-pohadka.doc (208 kB)

—————

Zpět


Kontakt

MC Pohádka Jesenice z.s.

Budějovická 303

předseda : 739 063 142



Kalendář akcí

V této rubrice nejsou žádné články.