20.05.2015 09:59

Jak se vydařil WELLNESS DEN v Pohádce?

Wellness den pro ženy v mateřském centru Pohádka se velmi vydařil, přestože účast nebyla příliš hojná. Maminky, které navzdory svému vytížení domácími povinnostmi přišly, si den pro krásu a zdraví opravdu užily. Již při příchodu je přivítala harmonická atmosféra hořících svíček a relaxační hudby, kterou jsme vykouzlily při pořádání 1. ročníku wellness dnu v netradičních prostorách, kde je jinak velmi rušná a oblíbená dětská hernička.

Maminky na mateřské dovolené měly tak ideální příležitost v „domácím“ prostředí vyzkoušet aktuální fitness trendy a bez studu a ostychu se zapojit opět mezi cvičící aktivní ženy. Po úžasné hodině Piloxingu s Petrou, která byla plná energie a všem umožnila doslova se vyboxovat z každodenních starostí, navazovala hodina Zumby v prostorách zahrady, kde nám sluníčko a letní rytmické tóny připomínaly nádhernou letní párty. Následoval další program, který si všechny maminky pochvalovaly. Kosmetická poradkyně Jarka z firmy MaryKay radila ženám, jak pečovat o svou pleť po probdělých nocích a jak se vhodně nalíčit do deseti minut. Výživová poradkyně Hana prováděla analýzu těla a prozradila všem, jak je důležité pro zdraví, vnímat své tělo. Program doplnil také dámský bazárek, maminky měly možnost nakoupit také fitness oblečení. Většina žen zakončila svůj aktivní wellness den velmi příjemnou aroma relaxační masáží. Vyvrcholením odpoledne bylo předání dárků od partnerů akce. Maminky díky studiu Ella v Jesenici dostaly možnost vyzkoušet další lekce cvičení již v prostorách prestižního fitness studia zdarma a my jim za to velmi děkujeme. Děkujeme také za další krásné dárky od firem svatby-party.cz a MaryKay.

Věříme, že se nám tímto nápadem zorganizovat wellness den pro maminky v naší obci povedlo potěšit nejen je, ale také jejich nejbližší. Vrátily se domů krásné, plné energie a úsměvů. Organizátorka akce, aktivní maminka na mateřské dovolené Jitka Chmelařová, se již nyní těší na druhý ročník, který, jak slibuje, bude opět v Jesenici pořádat.

—————

Zpět


Kontakt

MC Pohádka Jesenice z.s.

Budějovická 303

předseda : 739 063 142



Kalendář akcí

V této rubrice nejsou žádné články.