06.03.2013 19:00

Přednáška o metodě EFT - zrušeno pro malý zájem

Metoda EFT (Emotional Freedom Techniques) - volně přeloženo jako technika emoční svobody, je metoda, harmonizující náš organismus. Jedná se o terapii, která spojuje psychologické poznatky se znalostmi o meridiánových dráhách v těle.

Tato metoda je založena na objevu, že příčinou všech negativních emocí je trhlina v energetickém systému lidského těla. Tj. kdysi v minulosti jsme zažili cosi nepříjemného (trauma, velký strach, smutek, ponížení …) a tato vzpomínka s námi stále „žije“ a v případě, že se v současnosti objeví podobná situace, automaticky na ní reagujeme podobným způsobem a zažíváme stejné emoce.

EFT umí tyto negativní situace šetrně „rozpustit“ a nastolit rovnováhu. A to jednou provždy. S pomocí EFT můžete řešit prakticky cokoliv, protože vše má většinou původ v našem dětství (od početí do cca 6ti let).

Co můžete s EFT řešit: zdravotní problémy, bolesti, strachy, fobie, úzkosti, stavy paniky, závislosti, nadváhu, pocity viny, stud, nízké sebevědomí, problémy s partnerem, s dětmi, rodiči, kolegy v práci, ztrátu zaměstnání, problémy v podnikání, nespavost atd.

V první části přednášky se dozvíte pár slov o vzniku této metody a v následné praktické části si sami na sobě vyzkoušíte, jak EFT funguje a jaký je postup.

Všichni účastníci obdrží také návod, jak s metodou pracovat a pomoci tak sami sobě nebo případně členům rodiny.

Kdy: 6.3.2013 v 19 h

Délka kurzu: 1,5 hod.
Místo konání: MC POHÁDKA
Cena kurzu: 50 Kč (minimální počet platících osob: 4)
Hlaste se do 4.3.2013 na emailu: mcpohadka.jesenice@gmail.com

—————

Zpět


Kontakt

MC Pohádka Jesenice z.s.

Budějovická 303

předseda : 739 063 142



Kalendář akcí

V této rubrice nejsou žádné články.