04.09.2015 00:20

Miniškolička Pohádka v pondělí a pátek

Dopolední klub s programem pro děti cca od 2 let bez rodičů. Děti stráví dopoledne v příjemném prostředí mateřského centra, kde pro ně bude připravený zábavný a všestranně rozvíjející program. Program zahrnuje pohybové aktivity (cvičeníčko, tanečky, kolektivní a pohybové hry), hudební aktivity (zpívánky, hudební nástroje), výtvarné aktivity (malování, lepení, stříhání, vyrábění) a další zájmovou činnost. Děti se začlení do kolektivu, pomalu si zvykají na odloučení od maminky a učí se spolupráce a ohleduplnosti k ostatním. Při výběru aktivit je kladen důraz na vhodnost pro konkrétní věk a podporu v celkovém tělesném i duševním vývoji dítěte. Ke každému dítěti je přistupováno individuálně. Podporujeme děti ve zvládání základních hygienických návyků, dohlížíme na dodržování pitného režimu a dbáme na bezpečnost dětí. Naším hlavním cílem je spokojené a usměvavé dítě.

Kdy: Vždy v pondělí a pátek 8:30-12:30

Cena: 400,-Kč za dopoledne anebo 3.500,-Kč permanentka na 10 vstupů – pokračování od září pravidelně

Lektorky:

Lenka Trešlová (dula, dětská sestra, suplující učitel v agnlickém programu soukromé MŠ, lektor cvičení pro miminka a batolata, mám tři děti, zajímá mě dětská psychologie, porodnictví)

tel: 723 508 383, lenka.treslova@email.cz

Petra Hermanová (zakladatelka miniškoličky, pracovnice v sociálních službách se zaměřením na péči o děti, zdravotník ČČK, lektorka kurzů cvičení pro kojence a batolata, předporodní přípravy, jógy pro děti, praxe profesionální chůvy v rodině se šesti dětmi a v MŠ, další kurzy a semináře v oboru, mám dvě děti)

tel.: 724 514 024, peta.her@gmail.com

 

Přihláška miniškolička Pohádka.doc (43 kB)


 

—————

Zpět


Kontakt

MC Pohádka Jesenice z.s.

Budějovická 303

předseda : 739 063 142



Kalendář akcí

V této rubrice nejsou žádné články.