08.09.2016 09:47

Helen Doron úterý 9:15 - It´s a Baby Dragon

It´s a Baby Dragon v úterý v 9:00

Kurz pro děti od 1 roku do 3 let.

Příběhy Sama, Fluffy (kočka) a Didi (dráček).

Děti se učí mluvit lehce a přirozeně, stejně jako se učí mluvit svým rodným jazykem. It's a Baby Dragon je vhodný pro začátečníky nebo jako navazující kurz pro děti, které absolvovali Baby's Best Start. Pro věk 18 měsíců až 3 roky

Kdy : Každé úterý od 9:30

Kde: MC Pohádka

Lektorka : Andrea Hynes

www.helendoron.cz

 LETÁK ZDE

REZERVAČNÍ  REZERVAČNÍ SYSTÉM ZDE

Ukázkové hodiny 6.10. v 15:00 (děti 18 měsíců až 3 roky), 16:00 3-6 let a v 17:00 6-9 let.

Helen Doron English je celosvětovou institucí s třicetiletými úspěchy na poli výuky dětí každého věku. Přes 1,5 milionů studentů dnes mluví anglicky díky programu výuky angličtiny Helen Doron English.

Proč Helen Doron? Protože naše výukové programy jsou nejlepší ve své kategorii, jsou vyvíjeny zkušenými odborníky v anglickém jazyce a vyučovány speciálně vyškolenými učiteli.

Duševní schopnosti člověka nejsou formovány pouze genetickou výbavou, důležitá je také velmi časná stimulace mozku, která vede k utváření významných nervových spojení. Učit děti dalšímu jazyku ve chvíli, kdy jsou toho již schopny,  je nejlepší způsob, jak  tyto nervové spoje  utvářet, a zvyšovat tak kapacitu pro další intelektuální rozvoj dětí.  Srovnáním schopností jednojazyčných a bilingvních dětí často docházíme k závěru, že bilingvní děti ve výsledcích mnohdy převyšují své vrstevníky, kteří ovládají pouze jeden jazyk.

 

 

—————

Zpět


Kontakt

MC Pohádka Jesenice z.s.

Budějovická 303

předseda : 739 063 142



Kalendář akcí

V této rubrice nejsou žádné články.