08.09.2016 10:57

Helen Doron Jump with Joey 6-9 let čt 17:00

Zcela nový kurz angličtiny pro studenty-začátečníky ve věku 6 až 9 let. Může být také vyučován jako návazný kurz po Fun with Flupe.

Kurz přináší dětem 12 kreslených příběhů malého chlapce Paula Warda a jeho kamarádky Millie, kteří pomáhají klokanici Kangi a jejímu uličnickému synovi Joeymu vyřešit maléry ve Storyvillu.  Během výuky angličtiny se tak dětí učí také důležitým hodnotám,  především kamarádství a ochraně životního prostředí.

Studenti se během kurzu naučí 25 písní, spousty her a zábavných aktivit jak ve třídě, tak doma. Jump with Joey je první kurz angličtiny, který používá technologii rozšířené reality.
Výuka jazyka je obohacena tím, jak postavy z kurzu Jump with Joye oživnou v kouzelných pracovních knížkách, a doplňují tak důležitou část metodologie Helen Doron  – domácí poslech.

Kdy :       Každý čtvrtek 17:00 – 17:45

Kde :       MC Pohádka

Lektorka: Andrea Hynes

 

REZERVAČNÍ SYSTÉM ZDE

 

LETÁK ZDE

 

Ukázkové hodiny 6.10. v 15 (děti 18 měsíců až 3 roky), v 16:00 3-6 let a v 17:00 6-9 let.

Helen Doron English je celosvětovou institucí s třicetiletými úspěchy na poli výuky dětí každého věku. Přes 1,5 milionů studentů dnes mluví anglicky díky programu výuky angličtiny Helen Doron English. Proč Helen Doron? Protože naše výukové programy jsou nejlepší ve své kategorii, jsou vyvíjeny zkušenými odborníky v anglickém jazyce a vyučovány speciálně vyškolenými učiteli.

Duševní schopnosti člověka nejsou formovány pouze genetickou výbavou, důležitá je také velmi časná stimulace mozku, která vede k utváření významných nervových spojení. Učit děti dalšímu jazyku ve chvíli, kdy jsou toho již schopny,  je nejlepší způsob, jak  tyto nervové spoje  utvářet, a zvyšovat tak kapacitu pro další intelektuální rozvoj dětí.  Srovnáním schopností jednojazyčných a bilingvních dětí často docházíme k závěru, že bilingvní děti ve výsledcích mnohdy převyšují své vrstevníky, kteří ovládají pouze jeden jazyk.

www.mcpohadka.cz

 

—————

Zpět


Kontakt

MC Pohádka Jesenice z.s.

Budějovická 303

předseda : 739 063 142



Kalendář akcí

V této rubrice nejsou žádné články.