12.08.2011 21:28

Cvičení pro těhotné

Cvičení pro nastávající maminky. Pomáhá předcházet zdravotním obtížím spojeným s obdobím těhotenství, připravit maminku na porod, zlepšuje fyzickou i psychickou kondici. Jedná se o lehounké a jednoduché cvičení, které zvládne každá maminka.

Cvičíme na podložkách, gymbalech, s overbally a protahovacími gumičkami. Zaměřujeme se na celkové posílení a protažení těla, cviky na zmírnění bolesti zad a pro správné držení těla, vědomé ovládání a posilování svalů pánevního dna, cviky zaměřené na uvolnění kyčlí, podpoření krevního oběhu, prevence otoků a výskytu křečových žil.

Součástí každé hodiny je nácvik dýchání k I. a II. době porodní. Na závěr hodiny se můžete těšit na příjemnou relaxaci. Cvičíme v malé skupince, abych se mohla všem dostatečně věnovat. Od 36. týdne těhotenství hradíte po 1.lekci za stejnou zvýhodněnou cenu 100 Kč/lekce jako u permanentky. Cvičení je vhodné pro těhotné ženy od 16. týdne těhotenství, u rizikového těhotenství po poradě s lékařem. V případě dobrého zdravotního stavu je možné cvičit až do termínu porodu.

S sebou: Pohodlné oblečení, pití, dobrou náladu

Doporučujeme navštěvovat společně s kurzem Předporodní přípravy a péče o dítě, který se koná každý čtvrtek v 18.00 - 19.30 hodin, před cvičební hodinou.

Na kurz „Předporodní příprava a péče o dítě“ a kurz „Cvičení pro těhotné“ je možné získat finanční příspěvek u některých zdravotních pojišťoven!

Cena: Permanentka                 1000 Kč / 10 lekcí (100 Kč/lekce) 

         Jednorázové vstupné:     115 Kč/ lekce (pouze v případě volné kapacity)

Kdy:  každý čtvrtek: 19.45 – 20.30 - Začínáme od 4.10.2012

(Doporučujeme přijít již v 19.30, abyste měli dostatek času na převlečení, pití a toaletu).

—————

Zpět


Kontakt

MC Pohádka Jesenice z.s.

Budějovická 303

předseda : 739 063 142



Kalendář akcí

V této rubrice nejsou žádné články.